by admin

Κεφτεδάκια γαλοπούλας με σάλτσα μουστάρδας και αρωματικό ρύζι

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Προετοιμασία: 15΄, Μαγείρεμα: 15΄ περίπουΥλικά (για 4 - 5 άτομα):Για τα κεφτεδάκια (περίπου 20 τεμάχια):600 γρ. κρύος κιμάς από μπούτι γαλοπούλας* ή κοτόπουλου, χωρίς τις πέτσες που είναι λιπαρές, περασμένος μία φορά από τη μηχανή στο ψιλό κόσκινο1 γεμάτη κουτ. σούπας σκόνη κάρι2 αυγά, προτιμάμε βιολογικά3 κουτ. σούπας ελαιόλαδο1 κουτ. σούπας ούζο1 κουτ. γλυκού ξερό εστραγκόν ή δυόσμος1 φρέσκο κρεμμυδάκι, ψιλοκομμένο1/2 φλιτζ. τσαγιού φρυγανιά τριμμένη1 κοφτή κουτ. σούπας αλάτιμαύρο πιπέρι φρεσκοτριμμένοΓια τη σάλτσα μουστάρδα:3 κουτ. σούπας μουστάρδα Dijon2 κουτ. σούπας χυμός λεμονιού5 κουτ.
Διάβασε τη συνταγή στο meletw-syntages.blogspot.com
Κατηγορία: Ορεκτικά

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το meletw-syntages.blogspot.com