66
Υλικά
- ξερά δαμάσκηνα 300 γρ
- καρύδια 100 γρ
- λάδι 80 γρ
- αυγά 2 τμχ
- ζάχαρη 180 γρ
- αλεύρι 200 γρ
- αλάτι 0.5 κγ
- μπέκιν πάουντερ 1 κγ
- μαγειρική σόδα 0.5 κγ
- βανίλια 1 κσ
Δαμάσκηνα αποξηραμένα, με γλυκιά, σκούρα σάρκα και καρύδια προσδίδουν σ΄αυτό το κέικ μια πολύ ιδιαίτερη γεύση. Σφιχτή, μεστή, υγρή υφή χωρίς να θρυμματίζεται στο κόψιμο. Διατηρείται φρέσκο και την επόμενη ημέρα.Απολαμβάνουμε μια φέτα ζουμερού κέικ με μια μπάλα παγωτού. Έτσι από υγιεινό σνακ, μετατρέπεται σε γλύκισμα περιωπής.Δικό σας!εργασία: 10′χρόνος: 1h:10′εύκολο:...
Διάβασε τη συνταγή στο www.kitchenstori.es