145
Υλικά
- σύκα 10 τμχ
- ζάχαρη 100 γρ
- αυγά 2 τμχ
- λεμόνι 1 τμχ
- εκχύλισμα βανίλιας 1 κγ
- αλεύρι 160 γρ
- σιμιγδάλι 90 γρ
- μπέκιν πάουντερ 2 κγ
- αλάτι 0.5 κγ
- καστανή ζάχαρη 2 κσ
- σύκα 20 τμχ
- sangria 200 γρ
- ζάχαρη 80 γρ
- ξύδι βαλσαμικό 1 κσ
- εκχύλισμα βανίλιας 1 κγ
- χυμός λεμονιού 1 κσ
Ένα κέικ ξεχωριστό με σύκα, σιμιγδάλι, σιρόπι σφενδάμου και μαζί του ένα μοναδικό γλυκό του κουταλιού με τα αγαπημένα μας φρέσκα σύκα αλλά και με σανγκριά και λευκό μπαλσάμικο.Διπλή συνταγή σήμερα με αναλυτική διαδικασία βήμα προς βήμα.Δικά σας!
Διάβασε τη συνταγή στο www.kitchenstori.es