230
Κέικ κανέλλας χωρίς βούτυρο - από «Τα φαγητά της γιαγιάς»
Ένα εξαιρετικά αφράτο γλυκό, χωρίς βούτυρο, πολύ ελαφρύ, με υπέροχη γεύση κανέλλας και πορτοκαλιού, που γίνεται με ηλιέλαιο. Είναι τόσο ωραίο, που μπορούμε να το φτιάξουμε ακόμα και για βασιλόπιτα. Δοκιμάστε το οπωσδήποτε!
Ένα εξαιρετικά αφράτο γλυκό, χωρίς βούτυρο, πολύ ελαφρύ, με υπέροχη γεύση κανέλλας και πορτοκαλιού, που γίνεται με ηλιέλαιο. Είναι τόσο ωραίο, που μπορούμε να το φτιάξουμε ακόμα και για βασιλόπιτα. Δοκιμάστε το οπωσδήποτε!
Διάβασε τη συνταγή στο faghta-giagias.blogspot.com