69
Υλικά
- μαργαρίνη 100 γρ
- βούτυρο 50 γρ
- ζάχαρη άχνη 100 γρ
- αυγά 2 τμχ
- φαρίνα 250 γρ
- μπέκιν πάουντερ 1 κγ
- φουντούκι 100 γρ
- αμύγδαλα 50 γρ
- εκχύλισμα βανίλιας 1 κγ
- βανίλια τμχ
- γάλα 80 ml
- κεράσια 400 γρ
Υλικά για στρογγυλή φόρμα 26 εκ.: 100 γρ. μαργαρίνη και 50 γρ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου 100 γρ. ζάχαρη άχνη και 50 γρ. κρυσταλλική 2 αβγά χτυπημένα ελαφρά 250 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του κοσκινισμένο 1 κ.γλ. μπέικιν πάουντερ 100 γρ. αλεσμένα φουντούκια και 50 γρ. αλεσμένα αμύγδαλα ...
Διάβασε τη συνταγή στο www.easykuzina.gr