79
Υλικά
- αυγά 4 τμχ
- ζάχαρη 85 γρ
- σπορέλαιο 100 γρ
- ηλιέλαιο 100 γρ
- μαρμελάδα 350 γρ
- αλάτι 1 πρέζα/ες
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 300 γρ
- μπέκιν πάουντερ 15 γρ
- λικέρ 1 σφην
Η μαρμελάδα στο κέϊκ, αντικαθιστά μέρος της ζάχαρης, προσθέτει υγρασία αλλά και αρώματα. Ανάλογα με την μαρμελάδα που θα χρησιμοποιήσετε συνδυάστε και το λικέρ, ή χρησιμοποιήστε το πιό ουδέτερο ρούμι, που ταιριάζει πολύ στα γλυκά, καθώς και αυτό προέρχεται από την ζάχαρη...
Διάβασε τη συνταγή στο illaboratoriodimmskg.blogspot.com