201
Ενα αφράτο, ελαφρά σπογγώδες κέικ, νόστιμο, χορταστικό, υγιεινό και νηστήσιμο!Μουσκεύουμε τις σταφίδες στο κονιάκ. Συνεχίζοντας το χτύπημα προσθέτουμε το αραβοσιτέλαιο, τη ζάχαρη, το μπέικιν, τη σόδα, τα μυρωδικά και τις σταφίδες μαζί με το κονιάκ μέσα στο οποίο μούσκεψαν. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 160ο.Λαδώνουμε και αλευρώνουμε μια φόρμα για κέικ και αδειάζουμε μέσα το μίγμα. Βγάζουμε από το φούρνο, αφήνουμε να μισοκρυώσει και ξεφορμάρουμε.
Διάβασε τη συνταγή στο bettyscuisine.blogspot.com