76
Υλικά
- καστανή ζάχαρη -
- βανίλια 2 τμχ
- αυγά 2 τμχ
- πορτοκάλια 1 τμχ
- αλάτι 0.5 κγ
- μπανάνες 4 τμχ
- ζάχαρη άχνη -
Με τέτοιες λοιπόν, αρωματικές κρητικές μπανάνες από την Άρβη είναι φτιαγμένο το σημερινό μας κέικ. Η συνταγή banana rum cake απο το βιβλίο Home made της Yvette Van Bonen για το οποίο σας έχω ξαναμιλήσει εδώ, προσαρμόστηκε στα καθ’ ημάς και σε κάποια υλικά και σε κάποιες ποσότητες και έδωσε ένα νόστιμο κέικ που έχω φτιάξει ήδη δύο φορές.Πάντα μερικές μπανάνες ξεμένουν και δεν θέλουμε να τις πετάξουμε... Η διαφορά του από άλλα κέικ είναι ότι οι μπανάνες μπαίνουν σε μεγάλα κομμάτια και όχι πολτοποιημένες. Σας βεβαιώνω ότι του πηγαίνουν πολύ!...
Διάβασε τη συνταγή στο cretangastronomy.blogspot.com