204
Υλικά
- αυγά 4 τμχ
- ζάχαρη 500 γρ
- βούτυρο 250 γρ
- φαρίνα 450 γρ
- χυμός πορτοκαλιού 125 ml
- γιαούρτι 100 γρ
- πορτοκάλι 1 τμχ
- μαγειρική σόδα 1 κγ
- ζάχαρη άχνη 180 γρ
Υλικά Αυγά 4 τεμ Ζάχαρη 500 γρ Βούτυρο 250 γρ σε θερμοκρασία δωματίου Φαρίνα ΓΙΩΤΗΣ 450 γρ κοσκινισμένο Χυμός πορτοκαλιού 125 ml Γιαούρτι 100 γρ αραιωμένο με 4 κουταλιές σούπας νερό Ξύσμα πορτοκαλιού από 1 πορτοκάλι Σόδα μαγειρικής 1 κουταλάκι γλυκού Για το γλάσο Άχνη ζάχαρη 180 γρ Πορτοκάλι 1 τον χυμό του και το ξύσμα
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefoulis.gr