64
Υλικά
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 200 γρ
- μαύρη ζάχαρη 150 γρ
- μπέκιν πάουντερ 8 γρ
- μαγειρική σόδα 4 γρ
- σταγόνες σοκολάτας 150 γρ
- σοκολάτα 150 γρ
- γάλα 280 γρ
- ελαιόλαδο 140 γρ
- αυγά 2 τμχ
- σοκολάτα 200 γρ
- μανταρίνια 4 τμχ
- ζάχαρη 190 γρ
- γλυκόζη 25 γρ
Από τον Chef Patissier Δημήτρη Οικονομίδη Ημερομηνία προβολής 07/02/13 - ΥΛΙΚΑ 200 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 150 γρ. μαύρη ζάχαρη 8 γρ. μπέικιν πάουντερ 4 γρ. σόδα 150 γρ. δάκρυα σοκολάτας ή σοκολάτα σε μικρά κομμάτια 80 γρ. μέλι...
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefonair.gr