128
Άλλο ένα κέικ σοκολάτας θα μου πείτε. Και θα είχατε και δίκιο αν δεν ξέρατε το "μυστικό" του συγκεκριμένου κέικ. (Που σιγά το μυστικό δηλαδή αλλά... τέλος πάντων!)
Τη συνταγή τη βρήκα σε ένα παλιό αμερικάνικο περιοδικό και μου έκανε εντύπωση η πάστα αμυγδάλου που είχε μέσα.
Τη συνταγή τη βρήκα σε ένα παλιό αμερικάνικο περιοδικό και μου έκανε εντύπωση η πάστα αμυγδάλου που είχε μέσα.
Νόμιζα ότι πάστα αμυγδάλου είναι το marzipan (γλύκισμα από αμύγδαλο) που ξέρουμε αλλά όταν το έψαξα λίγο βρήκα ότι στην πραγματικότητα η πάστα αμυγδάλου είναι η βάση για το marzipan.
Κι επειδή από όσο ξέρω εδώ δεν έχουμε τέτοια, έφτιαξα μόνη μου. Τη φτιάχνουμε πολύ εύκολα και μπορούμε να τη χρησιμοποιήσουμε σε αρκετά γλυκά για το άρωμα και τη γεύση της. Περιττό να σας πω ότι έφαγα μπόλικη ωμή παρόλο που έχει αυγό
Διάβασε τη συνταγή στο cookandfeed.blogspot.com