46
Υλικά
- κουβερτούρα 400 γρ
- σοκολάτα γάλακτος 400 γρ
- ζάχαρη 1 φλ
- φαρίνα 2 φλ
- αυγά 8 τμχ
- βιτάμ 1 τμχ
Για να βγει το κέικ με ρευστή σοκολάτα στο κέντρο πρέπει να το βγάλετε από το φούρνο 2-3 λεπτά από τη στιγμή που θα αρχίσει να σκάει από πάνω. Μία πολύ καλή παραλλαγή είναι να βάλετε σοκολάτα γάλακτος με φουντούκια ή αμύγδαλα Είναι τέλειο όταν είναι ζεστό! Όταν έχει κρυώσει μπορούμε να το βάλουμε στο φούρνο μικροκυμάτων
Διάβασε τη συνταγή στο www.greekmasa.gr