274
Υλικά
- ζάχαρη 160 γρ
- κουβερτούρα 50 γρ
- σπορέλαιο 50 γρ
- ηλιέλαιο 50 γρ
- εκχύλισμα βανίλιας 1 κγ
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 200 γρ
- μπέκιν πάουντερ 1 φακ
- κανέλα 1 πρέζα/ες
- μπαχάρι 1 πρέζα/ες
- τζίντζερ 1 πρέζα/ες
Ενα υπέροχο κέϊκ, αφράτο και γευστικό, φτιαγμένο χωρίς αυγά, χωρίς βούτυρο και χωρίς γάλα. Ιδανικό γιά όσους έχουν δυσανεξία στην λατκόζη ή αλλεργία στα αυγά...Το κέϊκ αυτό κυκλοφορεί πολύ σε ιταλικά site και blog, ως torta all' acqua, δηλαδή γλυκό με νερό...
Διάβασε τη συνταγή στο illaboratoriodimmskg.blogspot.com