46
Υλικά
- κακάο 6 κσ
- εκχύλισμα βανίλιας 2 κγ
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 0.75 φλ
- μαγειρική σόδα 0.5 κγ
- μπέκιν πάουντερ 0.5 κγ
- αλάτι 1 πρέζα/ες
- ελαιόλαδο 0.67 φλ
- ζάχαρη 1 φλ
- αυγά 3 τμχ
- σταγόνες σοκολάτας 0.5 φλ
- βούτυρο 1 κσ
- γάλα 1 κσ
Υλικά συνταγής
6 κ.σ. σκόνη κακάο, κοσκινισμένο
1/2 φλ. τσαγιού βραστό νερό
2 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
3/4 φλ. τσαγιού αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1/2 κ.γ. μαγειρική σόδα
1/2 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
1 πρέζα αλάτι
2/3 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο (ή ανάμεικτο με σπορέλαιο) + επιπλέον για άλλειμα ταψιού
1 φλ. τσαγιού ζάχαρη ψιλή κρυσταλλική
3 αυγά
Για γαρνίρισμα:
1/2 φλ. τσαγιού σταγόνες σοκολάτας
1 κοφτή κ.σ. βούτυρο
1 κ.σ. γάλα (αν τη θέλετε πιο αραιή βάλτε περισσότερο γάλα)
Διάβασε τη συνταγή στο mageirikikaisintages.blogspot.com