84
Υλικά
- ζάχαρη 1.5 φλ
- σπορέλαιο 1 φλ
- ταχίνι 0.5 φλ
- χυμός πορτοκαλιού 1 φλ
- κονιάκ 0.25 φλ
- πορτοκάλι 1 τμχ
- κανέλα 1 κγ
- γαρύφαλλο 1 κγ
- αλεύρι μαλακό 4 φλ
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 4 φλ
- μπέκιν πάουντερ 1 φακ
- σταφίδες 1 φλ
- καρύδια 0.5 φλ
1 ½ φλ. ζάχαρη 1 φλ. σπορέλαιο 1/2 φλ. ταχίνι με κακάο 1 φλ. χυμό πορτοκάλι 1/4 φλ. κονιάκ ξύσμα από 1 πορτοκάλι (ακέρωτο) 1 κ.γ. κοφτό κανέλα 1 κ.γ. γαρύφαλο 4 φλ. αλεύρι μαλακό (ή για όλες τις χρήσεις) ...
Διάβασε τη συνταγή στο www.argiro.gr