182
Τα κουλουράκια αυτά είναι τα παραδοσιακά βουτήματα της περιοχής. Είναι πεντανόστιμα και πανεύκολα στην παρασκευή τουςΥΛΙΚΑ2 κούπες ελαιόλαδο2 κούπες ζάχαρη1 1/2 κούπας χυμό πορτοκάλι1/2 κούπας νερό1/2 ποτηράκι κρασιού κονιάκκανέλα- γαρύφαλλο1 φακελάκι baking powder2 κουταλάκια γλυκού σόδα διαλυμένη μέσα στο χυμό500 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο τουαλεύρι σταρένιο όσο πάρει (1 με 1,5 kg)ΕΚΤΕΛΕΣΗΒάζουμε σε μια λεκάνη το λάδι, το κονιάκ, το νερό και το πορτοκάλι μέσα στο οποίο έχουμε διαλύσει τη σόδα.Προσθέτουμε τη ζάχαρη και ανακατεύουμε καλά να διαλυθεί.Βάζουμε την κανέλα και το γαρύφαλλ
Διάβασε τη συνταγή στο lilaspurplethoughts.blogspot.com