82
Υλικά
- βούτυρο αγελάδος 165 γρ
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 320 γρ
- ζάχαρη 0.5 κγ
- αλάτι 0.5 κγ
- γάλα 40 ml
- κρόκοι 1 τμχ
- κρεμμύδια 2 τμχ
- ζαμπόν 150 γρ
- κοπανιστή 100 γρ
- τυρί κρέμα 100 γρ
- κρέμα γάλακτος 220 ml
- αυγά 2 τμχ
- σύκα 5 τμχ
- βούτυρο 1 κσ
- ελαιόλαδο 3 κσ
- ζάχαρη 1 κσ
Υλικά για την ζύμη 165 gr. αγελαδινό βούτυρο παγωμένο 320 gr. αλεύρι για όλες τις χρήσεις ½ κουταλάκι του γλυκού ζάχαρη ½ κουταλάκι του γλυκού αλάτι 40 ml. γάλα πλήρες παγωμένο 3 κουταλιές της σούπας νερό 1 κρόκο αυγού για την γέμιση 2 κρεμμύδια μέτρια 150 gr. φέτες ζαμπόν 100 gr. κοπανιστή 100 gr. τυρί κρέμα 220 ml. κρέμα γάλακτος 2 αυγά 4-5 σύκα Μοσχοκάρυδο φρεσκοτριμμένο Πιπέρι φρεσκοτριμμένο 1 κουταλιά της σούπας βούτυρο ή 2-3 γεμάτες ελαιόλαδο 1 κουταλιά της σούπας ζάχαρη
Διάβασε τη συνταγή στο www.funkycook.gr