1,2K
Υλικά
- αυγά 5 τμχ
- ζάχαρη 280 γρ
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 130 γρ
- κακάο 30 γρ
- βούτυρο αγελάδος -
- κονιάκ 60 γρ
- κουβερτούρα 400 γρ
- γάλα φρέσκο 200 γρ
- κρέμα γάλακτος 400 γρ
- τρούφα σοκολάτας 200 γρ
Υλικά
Παντεσπάνι
Παντεσπάνι
5 αυγά
130 γρ. ζάχαρη
130 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις + επιπλέον για το ταψί
30 γρ. κακάο
λίγο βούτυρο αγελάδας, λιωμένο, για το ταψί
Σιρόπι
150 γρ. ζάχαρη
150 γρ. νερό
60 γρ. κονιάκ
Μους σοκολάτα
400 γρ. κουβερτούρα με 50%-55% κακάο, τεμαχισμένη
200 γρ. φρέσκο γάλα, πλήρες
400 γρ. κρέμα γάλακτος με 35%-36% λιπαρά
...
Διάβασε τη συνταγή στο www.steliosparliaros.gr