168
Υλικά
- ζάχαρη 125 γρ
- αλεύρι 155 γρ
- μπέκιν πάουντερ 1.5 κγ
- βανίλια 2 τμχ
- γάλα 1 κιλ
- ζάχαρη 1 φλ
- βανίλια 1 τμχ
- κρόκοι 2 τμχ
- βούτυρο 4 κσ
- κορν φλάουρ 4 κσ
- αλεύρι 2 κσ
- κρέμα γάλακτος 130 γρ
- κουβερτούρα 130 γρ
Σπέσιαλ κωκ , Αφράτο γλυκό εντυπωσιακό ,Θεϊκό !!!
ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ:
5/αυγά σε θερμοκρασία δωματίου,
125 γραμμάρια ζάχαρη,
155 γραμμάρια αλεύρι,
1 και 1/2 κουτ γλυκού μπέικιν πάουντερ,
2 βανίλιες
Διάβασε τη συνταγή στο mageirikikaisintages.blogspot.com