71
Δεν ήρθε το Πάσχα και δεν το πήρατε είδηση μην τρομάζετε!!!!Απλά το κοκορέτσι είναι παντός καιρού και ορέξεως.Με την ευκαιρία γενεθλίων πολύ αγαπητού αδελφικού φίλου είπαμε να ψήσουμε στο εξοχικό τους.εδώ.Επίσης ανέλαβα και την παρασκευή του κοκορετσιού. Παλιότερα έχω γράψει για μικρά και μετά περιστροφικά.γυρίζοντας συνέχεια και γρήγορα στην αρχή γιατί αλλιώς θα αρπάξει απ΄έξω και θα νομίζουμε ότι ψήθηκε.Μετά μισή ώρα κατεβάζουμε τη σούβλα μας σε χαμηλότερο ύψος περίπου 20 εκατοστά από τη φωτιά συνεχίζοντας το γύρισμα.
Διάβασε τη συνταγή στο www.asproylas.gr