127
Υλικά
- νερό 300 ml
- αυγά 1 τμχ
- φαρίνα 200 γρ
- μπέκιν πάουντερ 1 κγ
- κολοκύθια 4 τμχ
[start_directions]Αναμειγνύουμε το νερό με το αυγό.Ενσωματώνουμε το αλεύρι που φουσκώνει μόνο του, το μπέικιν και το αλάτι.Καθαρίζουμε και κόβουμε σε φέτες τα κολοκυθάκια.Τα αλατίζουμε και αφήνουμε για 30 λεπτά να χάσουν τα υγρά τους.Τα βουτάμε στο κουρκούτι και τηγανίζουμε σε καυτό λάδι.Όταν πάρουν χρώμα από την μία πλευρά τα γυρίζουμε από την άλλη.Όταν είναι έτοιμα τα βγάζουμε σε απορροφητικό χαρτί.[end_directions]
Διάβασε τη συνταγή στο foodaholics.gr