99
Υλικά
- κάστανα 600 γρ
- γάλα φρέσκο 250 γρ
- καστανή ζάχαρη 100 γρ
- βανίλια 0.5 τμχ
- δεντρολίβανο 1 κλων
- αλάτι 1 πρέζα/ες
- ρούμι 3 κσ
- ασπράδι 160 γρ
- ζάχαρη 30 γρ
- κουβερτούρα 150 γρ
- βούτυρο 20 γρ
- κάστανα 150 γρ
- ζάχαρη 3 κσ
Σήμερα θα σας παρουσιάσω ένα επιδόρπιο με πλούσια γεύση κάστανο, συνδυασμένη με σοκολάτα. Είναι απλό στην παρασκευή του και δίνει την δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε και τα ασπράδια που σας περίσσεψαν και ψάχνετε να βρείτε τρόπο να τα καταναλώσετε (αυτό είναι μόνιμο πρόβλημα στην κουζίνα μου... ). Για την διακόσμηση αρχικά σκέφτηκα να χρησιμοποιήσω έτοιμα μαρόν γκλασέ.
Διάβασε τη συνταγή στο illaboratoriodimmskg.blogspot.com