128
Υλικά
- χοιρινό 1 τμχ
- θυμάρι 2 τμχ
- φασκόμηλο 2 φύλλα
- σκόρδο 2 σκελ
- ελαιόλαδο -
- αλάτι -
- πιπέρι -
- ελαιόλαδο 2 κσ
- σκόρδο 1 σκελ
- θυμάρι -
- φασκόμηλο -
- κρεμμύδια 2 τμχ
- αλάτι -
- πιπέρι -
- μήλα 2 τμχ
- αυγά 2 τμχ
- μαϊντανός 2 κσ
- καρότο 2 τμχ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- σέλερι 2 κλων
- μήλα 1 τμχ
- ελαιόλαδο 2 κσ
- αλεύρι 2 κσ
- βούτυρο 4 κσ
Υλικά 1 χοιρινό καρέ (μπριζόλες ενωμένες με το κόκαλο καθαρισμένο –ζητήστε από τον κρεοπώλη σας να το καθαρίσει) 2-3 κλαδάκια φρέσκο θυμάρι 2-3 φύλλα φασκόμηλο 2 σκελίδες σκόρδο λιωμένες Λίγο ελαιόλαδο Αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι Για τη γέμιση: Λίγο ελαιόλαδο (2-3 κ.σ.) 1 σκελίδα σκόρδο ...
Διάβασε τη συνταγή στο argiro.gr