168
Υλικά
- στήθος κοτόπουλου 500 γρ
- μπέϊκον 200 γρ
- ελαιόλαδο 100 γρ
- πορτοκάλι 1 τμχ
- αλάτι -
- μαύρο πιπέρι -
- μουστάρδα 2 κσ
Αυτές τις μπουκιές τις τρώγαμε από τότε που ήμασταν μικρά παιδιά, κυρίως σε παιδικά πάρτι ή σε απογευματινά καλέσματα που κάναμε σπίτι μας. Είχα πολύ καιρό να τις φτιάξω κι αυτήν την φορά έγιναν ως κυρίως γεύμα. Η μαρινάτα με το πορτοκάλι και την μουστάρδα δίνει έξτρα γεύση και νοστιμιά σε κάθε κοτομπουκιά ενώ το τυλιχτό καπνιστό μπέικον απλά τις απογειώνει...
Διάβασε τη συνταγή στο www.dailycious.gr