50
Υλικά
- στήθος κοτόπουλου 3 τμχ
- ρίγανη 2 κφτ κγ
- αλάτι -
- πιπέρι -
- κρέμα γάλακτος 400 ml
- λευκό κρασί 4 κσ
- μουστάρδα Dijon 2 κφτ κγ
- μουστάρδα 2 κγ
Το κοτοπουλάκι είναι ένα κρέας που το προτιμάμε, μιας και μαγειρεύεται με ένα σωρό τρόπους και ταιριάζει με πολλές σάλτσες, τυριά, αλλαντικά, ζυμαρικά, ρύζι, πατατούλες, λαχανικά και σαλάτες. Σήμερα το μαγειρεύουμε ψητό, και το καλύπτουμε με μια πεντανόστιμη σάλτσα μουστάρδας. Η μουσταρδάτη σαλτσούλα που το κάλυψε, απογείωσε την νοστιμιά του.
Διάβασε τη συνταγή στο syntageskardias.blogspot.com