107
Όταν μιλάμε για πιάτο κάρυ εννοούμε ένα δημοφιλές πιάτο με καταγωγή την Ινδία ή την Ταϊλάνδη, με βάση το κοτόπουλο, το κρέας, ή γαρίδες με προσθήκη λαχανικών και τελική προσθήκη πάστα κάρυ και γάλα καρύδας.
Το ίδιο πιάτο μπορεί να παρασκευαστεί χωρίς την προσθήκη κρέατος , μόνο με λαχανικά ανάλογα τις προτιμήσεις του καθενός. Θα το συναντήσουμε σε πολλές άλλες παραλλαγές.
Μπορεί να είναι σε μορφή πηχτής σούπας και συνοδεύεται συνήθως με ένα ρύζι ατμού.
Διάβασε τη συνταγή στο www.asproylas.gr