86
Υλικά
- στήθος κοτόπουλου 2 τμχ
- ελαιόλαδο 2 κσ
- θυμάρι 0.5 κγ
- αλάτι -
- πιπέρι -
- λευκό κρασί 50 ml
- κους κους 1 φλ
- ελαιόλαδο 50 ml
- λεμόνι 1 τμχ
- χυμός λεμονιού 1 κσ
- φρέσκο κρεμμυδάκι 3 τμχ
- φιστίκι Αιγίνης 0.5 φλ
- κουκουνάρι 0.5 φλ
- κανέλα 1 πρέζα/ες
- σταφίδες 2 κσ
Υλικά 2 φιλέτα από στήθος κοτόπουλου, κομμένα κατά μήκος στα δύο 2 κουτ. σούπας ελαιόλαδο 1/2 κουτ. γλυκού ξερό θυμάρι, τριμμένο αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι 50 ml λευκό, ξηρό κρασί Για το κουσκούς 1 φλιτζ. τσαγιού κουσκούς νερό ή σπιτικός ζωμός λαχανικών, για να μουλιάσουμε το κουσκούς 50 ml ελαιόλαδο ξύσμα από 1 μικρό λεμόνι 1 κουτ. σούπας χυμός λεμονιού 3 φρέσκα κρεμμυδάκια ...
Διάβασε τη συνταγή στο www.gastronomos.gr