85
Το κοτόπουλο πανέ αρέσει σε μικρούς και μεγάλους. Όμως ποιος κάθεται να τηγανίζει με τις ώρες??Η μητέρα μου συνήθιζε να μας φτιάχνει κοτόπουλο πανέ στο φούρνο. Το κυλούσε σε αυγό με λίγο λάδι και στη συνέχεια σε μείγμα γαλέτας με μυρωδικά διάφορα, και το έψηνε. Γινόταν πολύ νόστιμο και ζουμερό.Εγώ το προχώρησα λιγάκι πάρα πέρα και αντί για αυγό το "τυλίγω" σε πικάντικη σάλτσα μπάρμπεκιου. Στο μείγμα της γαλέτας προσθέτω και 3 γεμάτες κουταλιές σουσάμι. Έτσι το κοτοπουλάκι αποκτά μια γλυκοπικάντικη σουσαμένια κρούστα.Πιο αναλυτικάΧρειαζόμαστε8-10 μπουτάκια από κοτόπουλο (όχι ολόκληρα τα μπούτι
Διάβασε τη συνταγή στο syntageskardias.blogspot.com