64
Υλικά
- στήθος κοτόπουλου 700 γρ
- σκόρδο 2 σκελ
- πιπεριές τσίλι 1 τμχ
- σάλτσα σόγιας 3 κσ
- καρυδέλαιο 2 κσ
- σησαμέλαιο 2 κσ
- ελαιόλαδο 2 κσ
- μέλι 1 κγ
- τζίντζερ 1 τμχ
- κύμινο 1 κγ
- κουρκουμάς 1 κγ
- καρυδέλαιο 3 κσ
- σησαμέλαιο 3 κσ
- ελαιόλαδο 3 κσ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- πιπεριές τσίλι 1 τμχ
- σκόρδο 1 σκελ
- φυστικοβούτυρο 150 γρ
- μέλι 1 κγ
- γάλα καρύδας 200 ml
- σάλτσα ψαριού 1 κγ
- σάλτσα σόγιας 1.5 κσ
- τζίντζερ 1 κγ
- κουρκουμάς 1 κγ
- λάϊμ 0.5 τμχ
Θα απολαύσεις ένα κοτόπουλο satay, ευρωπαϊκ ής... "απόχρωσης". Όπως και να ΄ χει πρέπει να το δοκιμάσεις αν αρέσκεσαι σε ανατολίτικες, έθνικ γεύσεις. Το κοτόπουλο satay είναι από τα βασικά φαγητά της Ινδονησιακής κουζίνας που μπορ είς εύκολα να φτιάξ εις στο σπίτι.
Διάβασε τη συνταγή στο laxtaristessyntages.blogspot.com