155
Υλικά
- χοιρινό κότσι 2 τμχ
- ελαιόλαδο 0.5 φλ
- κρασί 0.5 φλ
- ρετσίνα 0.5 φλ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- σκόρδο 2 σκελ
- μουστάρδα 1.5 κσ
- πάπρικα γλυκιά 1 κγ
- δεντρολίβανο 1 κλων
- κύμινο 1 κγ
- πατάτες 1 κιλ
- λεμόνι 1 τμχ
- ελαιόλαδο 0.5 φλ
Υλικά Χοιρινό κότσι 2 τεμ Ελαιόλαδο 1/2 κούπα τσαγιού Κρασί ή ρετσίνα 1/2 κούπα τσαγιού Κρεμμύδι ξερό 1 τεμ Σκόρδο 2 σκελίδες Μουστάρδα 1 1/2 κουταλιά της σούπας Πάπρικα γλυκιά 1 κουταλάκι του γλυκού Αλάτι- πιπέρι μαύρο Δεντρολίβανο φρέσκο ή ξερό 1 κλωνάρι ή 1/2 κουταλάκι του γλυκού ξερό Κύμινο 1 κουταλάκι του γλυκού Πατάτες 1 κιλό καθαρισμένες Λεμόνι 1 τεμ τον χυμό του Ρίγανη- αλάτι- πιπέρι Ελαιόλαδο 1/2 κούπα τσαγιού
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefoulis.gr