70
Υλικά
- κουνέλι 2 κιλ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- γαρύφαλλο 4 τμχ
- δαφνόφυλλα 1 φύλλα
- μπαχάρι 2 κόκκοι
- μπέϊκον 7 φέτ
- καπνιστό τυρί 7 φέτ
- κεφαλογραβιέρα 80 γρ
- ζαμπόν 4 τμχ
- ρύζι 150 γρ
- αρακάς 80 γρ
- καρότο 1 τμχ
- σκόρδο 1 σκελ
- ροζέ κρασί 0.5 κούπα/ες
- λευκό κρασί 0.5 κούπα/ες
- πάπρικα γλυκιά 0.5 κγ
- μαϊντανός 0.5 ματσ.
- ελαιόλαδο 1 φλ
Υλικά Για το κουνέλι Κουνέλι 2 κιλά (περίπου) Κρεμμύδι ξερό 1 τεμ Γαρύφαλλο 3-4 τεμ Δάφνη 1 τεμ Μπαχάρι 2 κόκους Νερό όσο πάρει Για την γέμιση Κουνέλι βρασμένο και ξεκοκαλισμένο Μπέικον 6-7 φέτες Τυρί καπνιστό 6-7 φέτες Κεφαλογραβιέρα 80 γρ σε κύβους Ζαμπόν καπνιστό 3-4 τεμ Ρύζι 150 γρ Αρακάς 80 γρ Καρότο 1 τεμ κομμένο ροδέλες Κρεμμύδι ξερό 1 μέτριο ψιλοκομμένο Σκόρδο 1 σκελίδα ψιλοκομμένη Κρασί ροζέ ή λευκό 1/2 κούπα του τσαγιού Πάπρικα γλυκιά 1/2 κουταλάκι του γλυκού Αλάτι- πιπέρι Μαϊντανός 1/2 ματσάκι ψιλοκομμένος Ελαιόλαδο 1 κούπα του τσαγιού
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefoulis.gr