215
Υλικά
- κουνέλι 1 τμχ
- λαγός 1 τμχ
- σκόρδο 3 σκελ
- ελαιόλαδο 1 φλ
- κρεμμυδάκια στιφάδου 2 κιλ
- ντομάτα 3 φλ
- ντοματοπελτές 1 κσ
- λευκό κρασί 1 ποτ
- ζάχαρη 1 πρέζα/ες
- δαφνόφυλλα 2 φύλλα
- μπαχάρι 0.5 κγ
- ξύδι 2 κσ
- κρασί 1.5 ποτ
- ξύδι 0.67 ποτ
- θυμάρι 1 κγ
- δεντρολίβανο 1 κγ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- ελαιόλαδο 0.5 ποτ
- δαφνόφυλλα 6 φύλλα
- σκόρδο 2 σκελ
- αλάτι 1 κγ
Όταν ακούμε για φαγητό με κουνέλι ή λαγό, που πάει το μυαλό μας;
Ναι, ακριβώς· η πρώτη σκέψη είναι να το κάνουμε στιφάδο!
Ο πιο κλασικός τρόπος να τα μαγειρέψουμε.
Με μπόλικο σπιτικό ξύδι και μπαχαρικά, γίνεται να γλύφεις τα δάχτυλά σου!
Ναι, ακριβώς· η πρώτη σκέψη είναι να το κάνουμε στιφάδο!
Ο πιο κλασικός τρόπος να τα μαγειρέψουμε.
Με μπόλικο σπιτικό ξύδι και μπαχαρικά, γίνεται να γλύφεις τα δάχτυλά σου!
Κουνέλι ή λαγός στιφάδο...
Διάβασε τη συνταγή στο faghta-giagias.blogspot.com