by admin

Κουνουπίδι ωγκρατέν με πορτομπέλο, κρέμα τυριών κ κρούστα καρυδιού

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Το καημένο το κουνουπίδι είναι ένα παρεξηγημένο λαχανικό. Οι σχέσεις μου όμως μαζί του ήταν πάντα καλές και το τιμώ κάθε χειμώνα δεόντως. Είτε ως σαλάτα, είτε γιαχνί, είτε φουρνιστό. Σε μια προσπάθεια να πείσω τον καλό μου ότι το κουνουπίδι μπορεί να γίνει λαχταριστό, προέκυψε το σημερινό φαγάκι. Το πιάτο του άδειασε γρηγορότερα από το δικό μου κ η χαρά μου ήταν μεγάλη που μπόρεσα να καμουφλάρω το ταπεινό αυτό λαχανικό. Αυτό που μας ξετρέλανε στην εν λόγω συνταγή είναι η κρούστα από φρυγανιά-καρύδι-μετσοβόνε! Τα σπάει κυριολεκτικά που λένε και οι μαθητές μου!!! Δοκιμάστε το για να δείτε το κο
Διάβασε τη συνταγή στο nostimia.blogspot.com
Κατηγορία: Λαχανικά
Περισσότερες συνταγές: κουνουπίδι ογκρατέν

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το nostimia.blogspot.com