95
Υλικά
- μαγειρικό λίπος 0.5 τμχ
- βούτυρο 2 κσ
- κρόκοι 2 τμχ
- ρακή-τσικουδιά 1 ποτ κρασ
- κονιάκ 1 ποτ κρασ
- κανέλα -
- γαρύφαλλο -
- αλεύρι 1 κιλ
Η συνταγή αυτή είναι μια από αυτές που φτιάχνει η μαμά μου, εύκολη και πετυχημένη. Το αμύγδαλο είναι χοντροκομμένο για να το “βρίσκει” το δόντι. Η σκληρότητά τους είναι μέτρια. Ούτε πολύ αφράτοι σαν αφρός, ούτε πολύ συμπαγείς σαν μπισκότο. Μας αρέσουν μικροί και στρογγυλοί, σα μπουκίτσες. Ποτέ δε σου φτάνει μόνο μια!
Διάβασε τη συνταγή στο www.gourmelia.gr