by gourmelia

Κουραμπιέδες (της μαμάς)

No ratings yet

Υλικά

Η συνταγή αυτή είναι μια από αυτές που φτιάχνει η μαμά μου, εύκολη και πετυχημένη. Το αμύγδαλο είναι χοντροκομμένο για να το “βρίσκει” το δόντι. Η σκληρότητά τους είναι μέτρια. Ούτε πολύ αφράτοι σαν αφρός, ούτε πολύ συμπαγείς σαν μπισκότο. Μας αρέσουν μικροί και στρογγυλοί, σα μπουκίτσες. Ποτέ δε σου φτάνει μόνο μια!
Διάβασε τη συνταγή στο www.gourmelia.gr
Τοπική: Κρητική

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.gourmelia.gr