128
Υλικά
- βούτυρο αγελάδος 4 ποτ
- ζάχαρη 2 ποτ
- ζάχαρη άχνη -
- αμύγδαλα 0.5 κιλ
- βανίλια 2 τμχ
- ούζο 0.5 ποτ
- μπέκιν πάουντερ 1 φακ
- μαγειρική σόδα -
Είναι μοναδικοί σε γεύση και άρωμα και το κυριότερο ΔΕΝ έχουν αβγά!Η συνταγή είναι της θείας μου από το Αγρίνιο, όπου εκεί βέβαια δεν περιμένουν τα Χριστούγεννα για να τους σκαρώσουν. Τους φτιάχνουν σε αρραβώνες, γάμους, γιορτές και σε κάθε ευκαιρία που τους δίνεται, τους τυλίγουν πολύ, πολύ όμορφα και τους προσφέρουν προς τέρψη και απόλαυση!Μετράμε κλασσικά, μαντέψτε πως! Με
Διάβασε τη συνταγή στο epipantosepistitou-efik.blogspot.com