by admin

κρέας σουφλέ με σάλτσα φρέσκιας ντομάτας

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Η συνταγή είναι ωραία γιατί πέραν της γεύσης έχει και λίγη τεμπελιά, μια και βασίζεται σε μεγειρεμένο κρέας που είναι ήδη υπάρχον. Απ’ αυτή την άποψη είναι ένας καλός τρόπος για να αξιοποιηθεί οποιοδήποτε ψητό (ή βραστό) κρέας, που μπορεί να περισσέψει κάποια μέρα, με ιδανικότερο για το αποτέλεσμα -αλλά όχι δεσμευτικό- το χοιρινό. Αν βάλετε το εστραγκόν, θα έχει το χαρακτηριστικό του άρωμα, ιδιαίτερο και έντονο. Παραλείψετε το -εννοείται- αν δεν σας τρελαίνει. Έξυπνη συνταγή, δοκιμάστε την.
Διάβασε τη συνταγή στο www.pandespani.com
Κατηγορία: Κρέατα

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.pandespani.com