78
Υλικά
- φάβα 250 γρ
- ζωμός λαχανικών 1 τμχ
- κρεμμύδια 0.5 τμχ
- καρότο 1 τμχ
- σέλερι 1 κλων
- σαλάμι αέρος 200 γρ
- σταφίδες 50 γρ
- χυμός πορτοκαλιού 100 ml
- ξύδι βαλσαμικό 30 γρ
- κάπαρη 50 γρ
- αγουρέλαιο -
- σχοινόπρασο 1 ματσ.
- κύμινο 1 κγ
- μαραθόσπορος 0.5 κγ
Από τον Chef Γκίκα Ξενάκη ,250 γρ. φάβα 1 ζωμό λαχανικών Knorr Σπιτικός ½ κρεμμύδι 1 καρότο 1 κλων. σέλερι 200 γρ. σαλάμι αέρος με φουντούκι Ifantis...
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefonair.gr