by admin

ΚΡΕΜΑ ΜΠΑΒΑΡΟΥΑΖ

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Η μπαβαρουάζ είναι μια ελαφριά στη γεύση κρέμα που μπορούμε να την αναμείξουμε με διαφορές γεύσεις φρούτων και να φτιάξουμε υπεροχές κρέμες με φρούτα. Χρησιμοποιείται επίσης σε ένα είδος τούρτας του διάσημου σεφ του 19ου αιώνα, Αντονιν Καρεμ, τη Σαρλότ(αν και η Σαρλότ λέγεται ότι μπορεί να είναι αγγλικής προέλευσης δεν έχει σημασία όμως). Η βάση της μπαβαρουάζ είναι μια άλλη κρέμα, η κρεμ ανγκλεζ η οποία μπορεί να γίνει υπέροχο παγωτό. Έχω δώσει συνταγή παγωτό βανίλιας που η βάση του είναι η κρεμ ανγκλεζ.
Διάβασε τη συνταγή στο www.yumyum.gr
Κατηγορία: Κρέμες
Περισσότερες συνταγές: κρέμα

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.yumyum.gr