62
Υλικά
- γάλα 300 ml
- κρόκοι 3 τμχ
- ζάχαρη 50 γρ
- αλεύρι 20 γρ
- κορν φλάουρ 20 γρ
- εκχύλισμα βανίλιας 1 κγ
Οπως καταλάβατε έφτιαχνα κρέμα ζαχαροπλαστικής που χρειαζόμουν για ένα γλυκό. Η κρέμα ζαχαροπλαστικής έχει εφαρμογή σε πάρα πολλά γλυκά ... είναι μια πιο πηχτή εκδοχή της custard. Είναι εύκολη στη παρασκευή της, θέλει μόνο λίγο προσοχή όταν ενσωματώνουμε το μίγμα των αυγών ώστε να μην φτιάξουμε ομελέτα αντί για κρέμα. Μην ξεχάσετε να την σκεπάσετε με μεμβράνη όταν είναι έτοιμη για να μην σχηματίσει κρούστα απο επάνω. Μπορείτε να την έχετε στο ψυγείο, μέχρι και δύο ημέρες, πριν την χρησιμοποιήσετε....
Διάβασε τη συνταγή στο saborconna.blogspot.com