64
Υλικά
- ελαιόλαδο 70 ml
- κρεμμύδια 600 γρ
- φέτα 250 γρ
- ανθότυρο 300 γρ
- αυγά 2 τμχ
- στραγγιστό γιαούρτι 100 γρ
- σιμιγδάλι ψιλό 3 κσ
- μάραθος 3 κσ
- δυόσμος 1 κσ
- ελαιόλαδο 50 ml
- αλάτι -
- πιπέρι -
- μαυροκούκι 1 κσ
Μια πολύ νόστιμη και ιδιαίτερη πίτα, ιδανική για κύριο γεύμα αλλά και για μεζεδάκι. Συνηθίζεται σε πολλά μέρη της Ελλάδος. Από καιρό ήθελα να την φτιάξω αλλά περίμενα να βγουν στην αγορά τα πρώτα φρέσκα κρεμμύδια που είναι πολύ ζουμερά και γλυκά. Είναι εξαιρετική γέμιση γι΄αυτή την πίτα και την κάνουν νοστιμότατη.
Διάβασε τη συνταγή στο helengrblog.blogspot.com