84
Υλικά
- smetana 200 γρ
- φρέσκο βούτυρο 200 γρ
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 2 κούπα/ες
- αλάτι 1 πρέζα/ες
- ζάχαρη 1 πρέζα/ες
- φρέσκο κρεμμυδάκι 400 γρ
- αυγά βραστά 2 τμχ
- αυγά 2 τμχ
- αλάτι -
- πιπέρι -
Η κρεμμυδόπιτα ή ρωσιστί πιρόκ με φρέσκα κρεμμυδάκια και βραστά αυγά είναι η πίτα που συνήθως φτιάχνουν οι Ρώσοι για την ημέρα της Αναλήψεως. Είναι μια απλή πίτα που φτιάχνεται γρήγορα και αποτελεί μια εύγευστη πρόταση για πρώτο πιάτο.
Διάβασε τη συνταγή στο www.myrussiancuisine.com