71
Υλικά
- κρουασάν βουτύρου 8 τμχ
- φουντούκι 70 γρ
- σοκολάτα κουβερτούρα 100 γρ
- μαργαρίνη 0.5 κεσεδάκι/α
- κακάο 1 κσ
- ζαχαρούχο γάλα 200 γρ
8 κρουασάν βουτύρου «αφράτα» της alfa, ψημένα 100 γρ. πραλίνα σπιτική 50 γρ. χοντροκομμένα φουντούκια Για τη σπιτική παραλίνα φουντουκιού 100 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα, ψιλοκομμένη 1/2 κεσεδάκι μαργαρίνη, σε θερμοκρασία δωματίου 1 κ.σ. κακάο άγλυκο, κοσκινισμένο 200 γρ. ζαχαρούχο γάλα 2 κ.σ. αλεσμένο και καβουρντισμένο φουντούκι
Διάβασε τη συνταγή στο www.argiro.gr