76
Υλικά
- ελαιόλαδο 50 ml
- παντζάρια 1 κιλ
- καρότο 2 τμχ
- σκόρδο 1 σκελ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- ζωμός λαχανικών 1 λτ
- χυμός λεμονιού 2 κσ
- στραγγιστό γιαούρτι 1 τμχ
- άνηθος -
Την ετοιμάζουμε από την προηγουμένη και τη σερβίρουμε δροσερή την ημέρα της γιορτής με γιαούρτι και «φυλλαράκια» άνηθου.Διαδικασία Σε μια μεγάλη κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρεμμύδι, τα παντζάρια, τα καρότα και το σκόρδο σε χαμηλή φωτιά για 8 - 10 λεπτά, ώσπου να μαλακώσουν λίγο. Ρίχνουμε το ζωμό, δυναμώνουμε τη φωτιά και αφήνουμε το μείγμα να πάρει βράση...
Διάβασε τη συνταγή στο www.gastronomos.gr