by admin

Κρύα παντζαρόσουπα σε σφηνάκι με γιαούρτι

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Την ετοιμάζουμε από την προηγουμένη και τη σερβίρουμε δροσερή την ημέρα της γιορτής με γιαούρτι και «φυλλαράκια» άνηθου.Διαδικασία Σε μια μεγάλη κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρεμμύδι, τα παντζάρια, τα καρότα και το σκόρδο σε χαμηλή φωτιά για 8 - 10 λεπτά, ώσπου να μαλακώσουν λίγο. Ρίχνουμε το ζωμό, δυναμώνουμε τη φωτιά και αφήνουμε το μείγμα να πάρει βράση...
Διάβασε τη συνταγή στο www.gastronomos.gr
Κατηγορία: Σούπες
Περισσότερες συνταγές: παντζαρόσουπα
Συνταγή από Μυρσίνη Λαμπράκη

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.gastronomos.gr