104
Υλικά
- αγγούρι 2 φλ
- σέλερι 1 φλ
- αβοκάντο 0.5 φλ
- σκόρδο 1 κγ
- λάδι 2 κσ
- χυμός πορτοκαλιού 2 κσ
- άνηθος 2 κγ
- κρεμμύδια 2 κσ
- αλάτι 1 κγ
- πιπέρι καγιέν 0.25 κγ
Υλικά:
4 φλ.τσ. νερό
2 φλ.τσ. αγγούρι, καθαρισμένο και κομμένο σε μικρά κομμάτια
1 φλ.τσ. σέλερι, καθαρισμένο και κομμένο σε φετούλες
1/2 φλ.τσ. αβοκάντο, λιωμένο
1 κ.γ. σκόρδο, ψιλοκομμένο
2 κ.σ. λάδι
2 κ.σ. χυμό από πορτοκάλι
2 κ.γ. άνηθο, ψιλοκομμένο
2 κ.σ. κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
1 κ.γ. αλάτι
1/4 κ.γ. πιπέρι καγιέν ( προαιρετικά )
Διάβασε τη συνταγή στο www.saltandsugar.gr