92
Θα χρειαστούμε ένα μετρίου μεγέθους πυρέξ.Τα τυριά είναι:200 gr γκούντα,200 gr ένταμ,200 γρ μοτσαρέλα,200 gr ρεγκάτο(όλα τριμμένα).Τα υπόλοιπα υλικά είναι:1 πακετο (περιπου 280 gr) βούτυρο lurpak,ένα λίτρο φρέσκο γάλα,2-3 αυγά και ένα πακέτο φύλλο κανταίφι.Λιώνουμε όλο το βούτυρο και απλώνουμε το μισό φύλλο κανταίφι στον πάτο του πυρέξ αφου το έχουμε ξεπαγώσει σωστά σύμφωνα με τις οδηγίες.Πάνω
Διάβασε τη συνταγή στο teleialysh.blogspot.com