52
Υλικά
- ελαιόλαδο 700 γρ
- ζάχαρη 1 κιλ
- σιμιγδάλι ψιλό 500 γρ
- σιμιγδάλι χοντρό 500 γρ
- αλεύρι 3 κσ
- βανίλια 2 τμχ
- λεμόνι 1 τμχ
- πορτοκάλι 1 τμχ
Υλικά
700γρ ελαιόλαδο 1.400γρ νερό 1 κιλό ζάχαρη 500γρ σιμιγδάλι ψιλό 500γρ σιμιγδάλι χονδρό 3 κ.σ αλεύρι 2 βανίλιες ξύσμα και χυμό από 1 λεμόνι ξύσμα από 1 μικρό πορτοκάλι σουσάμι άψητο γαρίφαλλα ολόκληρα ή αμύγδαλα χωρίς τη φλούδα τους
700γρ ελαιόλαδο 1.400γρ νερό 1 κιλό ζάχαρη 500γρ σιμιγδάλι ψιλό 500γρ σιμιγδάλι χονδρό 3 κ.σ αλεύρι 2 βανίλιες ξύσμα και χυμό από 1 λεμόνι ξύσμα από 1 μικρό πορτοκάλι σουσάμι άψητο γαρίφαλλα ολόκληρα ή αμύγδαλα χωρίς τη φλούδα τους
Διάβασε τη συνταγή στο mageirikikaisintages.blogspot.com