279
Υλικά
- ελαιόλαδο 400 ml
- ελαιόλαδο 300 ml
- σπορέλαιο 300 ml
- ζάχαρη 1 κιλ
- σιμιγδάλι ψιλό 500 γρ
- σιμιγδάλι χοντρό 500 γρ
- αλεύρι 3 κσ
- βανίλια 3 τμχ
- λεμόνι 1 τμχ
- πορτοκάλια 1 τμχ
Υλικά 700γρ ελαιόλαδο ή (400 ελαιόλαδο και 300 σπορέλαιο) 1.400γρ νερό 1 κιλό ζάχαρη 500γρ σιμιγδάλι ψιλό 500γρ σιμιγδάλι χονδρό 3 κ.σ αλεύρι 3 βανίλιες χυμό 1 λεμονιού ξύσμα από 1 μικρό πορτοκάλι σουσάμι άψητο γαρίφαλλα ολόκληρα ή αμύγδαλα χωρίς τη φλούδα τους
Διάβασε τη συνταγή στο mageirikikaisintages.blogspot.com