by admin

Ξύδι σπιτικό (παρασκευή)

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Μερικά κρασιά χαλάνε (ξιδιάζουν) από μόνα τους, ειδικά αν δεν έχουν καλή αποστείρωση, αν πάρει αέρα το βαρέλι, αν είναι χαμηλόβαθμα, αλλά και με την άνοδο της θερμοκρασίας το καλοκαίρι. Πολλές φορές μας φιλεύουν κρασί που δεν μας αρέσει ή δεν είναι του γούστου μας, με αποτέλεσμα να το παρατήσουμε και να το ξεχάσουμε στο ντουλάπι ή στην αποθήκη.
Διάβασε τη συνταγή στο www.greekmasa.gr

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.greekmasa.gr