62
Υλικά
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 300 γρ
- καλαμπόκι 150 γρ
- αυγά 4 τμχ
- γάλα 250 ml
- βούτυρο 200 γρ
- ζάχαρη 230 γρ
- μπέκιν πάουντερ 15 γρ
- βανίλια 1 τμχ
- κουβερτούρα 400 γρ
- κρέμα γάλακτος 200 γρ
Τα λαμινγκτονς τα γεμιζουν συνηθως με μαρμελλαδα φραουλα ή βατομουρο αλλα και με κρεμα ζαχαροπλαστικης η λεμονιου. Εγω ετοιμασα δυο εκδοχες : την κλασσικη με γεμιση μαρμελλαδα φραουλα και επικαλυψη κουβερτουρα, την οποια και περιγραφω αναλυτικα αλλα και μια δικης μου εμπνευσεως με γεμιση νουτελλα και επικαλυψη λευκης σοκολατας. Αν θελησετε να φτιαξετε την επικαλυψη της λευκης σοκολατας, παραλειψτε τελειως την κρεμα γαλακτος....
Διάβασε τη συνταγή στο illaboratoriodimmskg.blogspot.com