by admin

Λαχανοντολμάδες νηστίσιμοι!

No ratings yet

  (1)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Τα υλικά είναι στο περίπου γιατί όλα εξαρτώνται από το μέγεθος του λάχανου!Κόβουμε το κοτσάνι που έχει στη μέση και βάζουμε το λάχανο να βράσει σε αλατισμένο νερό μέχρι να μαλακώσει. Το στραγγίζουμε και ξεχωρίζουμε τα φύλλα. Κρατάμε ένα φλιτζάνι από το ζουμί που βράσαμε το λάχανο.Στο λάδι, σοτάρουμε τα 2 φλιτζάνια λαχανικά και το καρότο. Ρίχνουμε τη ντομάτα, τον άνηθο, το μαϊντανό και το ένα φλιτζάνι ζουμί που έχουμε κρατήσει. Αλατοπιπερώνουμε και αφήνουμε να βράσουν 10 λεπτά περίπου. Αποσύρουμε από τη φωτιά και ρίχνουμε το ρύζι και τα κουκουνάρια. Σουρώνουμε το μίγμα και κρατάμε το ζουμί. Βά
Διάβασε τη συνταγή στο cookandfeed.blogspot.com
Κατηγορία: Λαχανικά
Περισσότερες συνταγές: λαχανοντολμάδες

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το cookandfeed.blogspot.com